Els Magentes tanquen la primera part de la temporada després d’una quinzena d’actuacions

Publicat per castellersdesantfeliu el

Després d’un inici de temporada marcat per Sant Feliu, Andorra i Castelldefels, Els Magentes n’han polit la primera part amb més de 10 actuacions a municipis i indrets diversos. Entre ells, s’hi troben el Poble Espanyol, l’Estadi de futbol Johan Cruyff, Tortosa i la plaça Lluís Companys.

El Poble Espanyol va ser l’escenari de la diada del 20 d’abril, on els castellers i castelleres van fer un pd4 i un 3d6. Els Matossers, la colla de Molins de Rei, hi van assistir per proporcionar ajuda a pinyes. Tres dies després i coincidint amb el dia de Sant Jordi i Santa Jordina, Els Magentes van traslladar-se fins a Vilafranca del Penedès, on també van fer un pd4, un 3d6 i un 3d6a. Els xicots de Vilafranca van organitzar la diada, en la qual van convidar, també, a Els Grocs -Castellers de Castelldefels-.

El mes d’abril va finalitzar amb dos pilars de quatre a l’Estadi de futbol Johan Cruyff en suport a l’equip femení del Futbol Club Barcelona. En aquest partit, les jugadores de primera divisió es van proclamar campiones de lliga.

Mes de maig de La Fira i de l’Exposició Nacional de Roses

Durant el mes de maig, Els Magentes van centrar la major part de la seva activitat a Sant Feliu amb motiu de La Fira i de l’Exposició Nacional de Roses, que va tenir lloc el cap de setmana del 12 de maig.

Abans, però, van fer un pilar per a la Cursa Nocturna per la Salut, organitzada pel Col·legi Verge de La Salut. I el següent esdeveniment ja va ser la festivitat santfeliuenca. El 12 de maig es va donar la benvinguda a La Fira i l’Exposició Nacional de Roses amb un pilar a l’entrada del Palau Falguera. I, el 14, va tenir lloc la Diada de la Rosa, a la plaça Lluís Companys. Van convidar Els Grocs i els Castellers de Cornellà, que van ajudar a les pinyes dels castells i pilars realitzats pels Magentes: pd4, 5d6, 2d6c, 4d6a i 2pd4.

La darrera actuació va ser a El Prat, on es va fer la Diada de les Festes de Ferran Puig, el 27 de maig. Amb la companyia de Castellers del Prat, que en van ser els amfitrions, i Castellers de Gavà, els altres convidats, Els Magentes van fer pd4, 3d6a, 3d6, 4d6 i pd4.

L’Aplec de La Salut, Tortosa i la Magentfest

El juny es va inaugurar amb la Diada a El Papiol el 4 de juny, organitzada per Matossers. També hi va assistir la colla de Sant Vicenç dels Horts, els Carallots. Els santfeliuencs van fer 2pd4, 4d6, 3d6a i 3d6.

El tradicional Aplec de La Salut va tenir lloc l’endemà. Els Magentes i les altres colles santfeliuenques hi van actuar. En concret, la colla castellera va fer dos pilars amb l’aleta cap a l’Ermita.

I, el 10 de juny, van viatjar fins a Tortosa amb motiu de la Diada del VIIè aniversari de Castellers de Tortosa, on van fer pd4, 3d6a, 3d6 i 4d6.

Abans de la següent diada, va tenir lloc la Magentfest, la festa d’Els Magentes per Sant Joan, el 23 de juliol. D’entre les 20 h i les 4 del matí, la plaça Lluís Companys es va omplir de santfeliuencs ballant al ritme de la música amb DJ Saubi, DJ Losa i DJ+3. També es va fer un bingo musical i les colles de percussió El Tro de Falguera i Drakaris van fer sonar els instruments enmig de la plaça.

Les darreres diades que han tancat la primera part de la temporada han sigut a Rubí i a Poble Sec. A la primera, Els Magentes van fer 2pd4, 3d6a i 3d6, amb Castellers de Rubí, Xiques de Torredembarra i Colla Castellera del Baix Montseny. A la segona, que va tenir lloc el 9 de juliol, van fer 2pd4 i van donar suport, com és habitual, a les pinyes de les altres colles, Els Bandarres -Castellers de Poble Sec- i Castellers de Lleida.

Categories: Actualitat

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This