Els Magentes carreguem el primer castell de 7 de la temporada!

Publicat per castellersdesantfeliu el

La diada de Sant Jordi a Olot porta el castell de set, tot i que només carregat, més matiner de la història dels últims anys.

Aquest principi de temporada ens està fent viatjar bastant lluny de Sant Feliu i marxem directes cap a Olot. Una segona actuació al costat dels Castellers de Caldes de Montbui i, la colla local, Xerrics d’Olot i amb un aroma a roses i llibres.

Una diada castellera que ha començat a les 9 del matí, a la Plaça de l’estació per agafar els cotxes i fer rumb a Olot. I a les 12 del migdia, ens hem reunit tots a la Plaça Rector Ferrer i hem celebrat el dia de Sant Jordi d’una forma especial.

Comencem l’actuació amb un 3d7 dels Xerrics per, a continuació, fer un intent desmuntat del 3d7 de la nostra part, i acabar la primera ronda amb un 4d6a de Caldes.

La segona ronda, amb un 4d7 dels Xerrics i un intent desmuntat de 2d6 de Caldes, hem realitzat un 4d6 per disminuir els nervis i seguir treballant sense abaixar els braços.

Una ronda de repetició ens ha portat el 2de6 de Caldes, ara si descarregat, i el nostre 3d7 carregat. Un castell que, tot i no ser descarregat, ens sentim orgullosos d’haver-lo treballat fins els límits de les nostres possibilitats.

Anem acabant amb una tercera ronda, en la qual els Xerrics han descarregat un 5d6, els Castellers de Caldes un 3d6 i els Magentes un 3d6a descarregat i si més no, original. Acabem la diada amb els pilars de cloenda i amb moltes ganes de donar-ho tot a la següent actuació, que serà al Tibidabo.


Diada de Sant Jordi a Olot:
Xerrics d’Olot: 3d7, 4d7, 5d6, P5
Castellers de Sant Feliu: id3d7, 4d6, 3d7c, 3d6a, P4
Castellers de Caldes de Montbui: 4d6a, id2d6, 2d6, 3d6, P5


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This