Els Magentes al programa de “Tot es mou” de TV3

Publicat per castellersdesantfeliu el

Els Castellers de Sant Feliu, Els Magentes, hem estat convidats a participar del programa de TV3, “Tot es mou” amb una petita actuació, on la colla ha fet un pilar de 4 per donar peu a la presentació del nou programa de castells “Obrint plaça “.

A part de dur a terme el pilar, hem aprofitat per parlar de la campanya iniciada per la colla sobre la venda de les tasses solidàries en suport als malalts de càncer infantil. Com a regal, la colla ha obsequiat a cada un dels presentadors amb una d’aquestes tasses.

Per la colla ha estat una experiència enriquidora i divertida que ha servit per que el nom de la nostra colla arribi a tot Catalunya. Si voleu veure la nostra participació en el programa, podeu fer-ho a través d’aquest enllaç.

Presentació del 3r volum de l'Enciclopedia castellera

D’altra banda, els Magentes no ens quedem quiets i ens agrada moure’ns. És per això, que el 24 d’abril amb motiu de Sant Jordi, vam estar a la presentació del 3er volum de de al Palau de la Generalitat, en un acte presidit pel MHP, qui ens va entregar personalment un exemplar per la nostra colla.

Categories: Actualitat

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This