Els Magentes al programa de “Tot es mou” de TV3

Els Castellers de Sant Feliu, Els Magentes, hem estat convidats a participar del programa de TV3, “Tot es mou” amb una petita actuació, on la colla ha fet un pilar de 4 per donar peu a la presentació del nou programa de castells “Obrint plaça “.

A part de dur a terme el pilar, hem aprofitat per parlar de la campanya iniciada per la colla sobre la venda de les tasses solidàries en suport als malalts de càncer infantil. Com a regal, la colla ha obsequiat a cada un dels presentadors amb una d’aquestes tasses.

Per la colla ha estat una experiència enriquidora i divertida que ha servit per que el nom de la nostra colla arribi a tot Catalunya. Si voleu veure la nostra participació en el programa, podeu fer-ho a través d’aquest enllaç.

Presentació del 3r volum de l'Enciclopedia castellera

D’altra banda, els Magentes no ens quedem quiets i ens agrada moure’ns. És per això, que el 24 d’abril amb motiu de Sant Jordi, vam estar a la presentació del 3er volum de de al Palau de la Generalitat, en un acte presidit pel MHP, qui ens va entregar personalment un exemplar per la nostra colla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *