Actuació a Castellví de Rosanes

Publicat per castellersdesantfeliu el

Són les 9:45 d’un diumenge 25 de setembre, ens trobem a la plaça de l’estació per anar en cotxes a Castellví de Rosanes, on actuem convidats pels nostres fillols, els Vailets de Gelida, amb la companyia d’una tercera colla, la Colla Jove de l’Hospitalet.
Arribem a la plaça on farem els castells, en un ambient molt familiar entre totes les colles, ens disposem a donar per iniciada la diada amb els pilars de sortida.
Després del 3d6a dels Vailets, és el nostre torn, i estem decidits a fer el 3d7.
Volem tornar a portar castells de 7 fora de Sant Feliu i avui és el dia ideal, per anar escalfant motors per Festes de Tardor i la Trobada de Colles del Baix Llobregat.
Es tanca la pinya, es comença a construir el tronc a poc a poc, la canalla s’enfila, s’acotxa la Laia i l’Anna sense pensar-s’ho fa l’aleta i ja el tenim carregat! L’últim esforç a la descarregada i ja tenim aquí el nostre segon 3d7 de la temporada, amb un tronc força nerviós i ple d’estrenes (enhorabona a tots!). Per acabar la primera ronda, la Jove de l’Hospitalet van intentar un 3d6a que el van haver de desmuntar.
En segona ronda, els Vailets fan el 2d6, el primer d’aquesta temporada, i nosaltres els acompanyem amb un 3d6a i els d’Hospitalet un 3d6.
La tercera ronda ens deixa un 5d6 dels de Gelida, el primer també de la seva temporada, un 4d6 amb mides de 4d7 dels Magentes i per part de la Jove, el 3d6a, ara si descarregat. Acabem una diada rodona amb els pilars de cloenda, sortint de plaça amb un castell de 7 més al sac i amb moltes ganes de continuar treballant-los, per a la propera diada, a casa nostra per la Festa de la Tardor.

Diada de Sant Miquel a Castellví de Rosanes:
Castellers de Sant Feliu: Pd4, 3d7, 3d6a, 4d6, 2pd4.
Colla Jove de L’Hospitalet: Pd4, id3d6a, 3d6, 3d6a, pd4ps.
Vailets de Gelida: Pd4, 3d6a, 2d6, 5d6, pd4.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This