Els Castellers de Sant Feliu descarreguen a Caldes la millor actuació de la temporada

Publicat per castellersdesantfeliu el

Els magentes descarreguen el tercer castell de set d’aquest any en una actuació completa on també van descarregar el pilar de 5.

L’actuació del passat diumenge organitzada pels castellers de Caldes a la localitat del Vallès va establir pels Magentes una fita en aquest 2017 fent la millor actuació de la temporada tot carregant esforços per un mes d’octubre que ja es comença a dibuixar com històric per la colla magenta.

Per començar l’actuació els SantFeliuencs van portar a plaça la torre de 6, una construcció que no per habitual perd la seva complexitat i que van aconseguir descarregar amb solvència i tranquil·litat.

De ben segur que en el cap de més d’un casteller ja hi havia el castell de la següent ronda. El 3d7. Un castell de 7 pels de casa sempre és un repte i aquest cop el repte va estar més que superat. En segona ronda doncs, els Magentes van descarregar-lo portant a la màxima expressió els quatre valors castellers, força, equilibri, valor i seny en la seva màxima expressió.

Finalment i per tancar l’actuació abans de la ronda de pilars, van descarregar el 4d6 amb tranqul·litat i plagat d’estrenes i noves incorporacions.

A la ronda de pilars es va culminar aquesta bona actuació descarregant el pd5 després d’haver-ho fet a l’assaig, i després de molts i molts esforços per part de tota la colla.

Així doncs els Magentes segueixen avançant i preparant-se per aquest últim tram final de temporada que serà molt intens.

Els assajos són els dimarts a partir de les 19 h i els divendres a partir de les 20 h a l’Escola Nadal.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This