20 anys dels Magentes i dels Ceballuts

Publicat per castellersdesantfeliu el

Deu dies després de la intensa Festa de Tardor, l’activitat dels magentes continuà amb la celebració de l’aniversari de la colla, organitzat conjuntament amb els Ceballuts, la colla de bastoners de la ciutat que també celebrava els 20 anys d’existència.

Per començar dissabte al matí, s’organitzà entre les 10 del matí i les 2 del migdia, un torneig de futbol sala entre les colles de Sant Feliu, torneig que van guanyar, en una final molt disputada contra els diables Rojos, els diables La Salut.

Acabat el torneig, es va fer una botifarrada de germanor entre tots els participants.

El mateix dissabte a la tarda a les 7.30 començava un correbars per diversos establiments de la ciutat que va acabar a la Plaça Lluís Companys a les 9 del vespre on, amb col·laboració de la FETS, es va fer la tronada, que per pluja no es va poder fer a la festa de tardor.

La nit s’acabà amb una festa a la Sala Ibèria on, des de les 22h, punxaren els DJs Ratasound, Trencant Mites i DJ Sendo.

Diumenge al matí la festa continuava amb un cercavila amb la participació de gran part de les colles de la ciutat, que a les 12h del migdia estaven concentrades a la Plaça Catalunya, per passar pels carrers Doctor Fleming, carrer de Dalt, passeig Nadal, plaça de l’Estació, passeig Bertrand, Pi i Margall i acabar a la plaça de la Vila, on Castellers i Bastoners van fer un passadís a totes les colles participants.

Al final entrarem Ceballuts i Magentes a la Plaça de la Vila mentre les colles ens cantaven ‘moltes felicitats’.

El Ceballuts feren dos dels seus balls i els Magentes un 4d6 amb una pinya formada per gent de totes les colles. En acabar tothom va ballar una Polka de germanor.

Tan Castellers com Bastoners volíem compartir el nostre 20è aniversari amb la resta de colles de la ciutat i, vist el resultat, estem molt contents del grau d’implicació i la bona sintonia que hem tingut amb tothom durant aquesta celebració.

Així doncs, gràcies a tots els que han participat al nostre 20è aniversari.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This