Cap de setmana a Montserrat

Publicat per castellersdesantfeliu el

Un any més ja tornem a tenir aquí el cap de setmana a Montserrat amb el que donem per iniciada la segona part de la temporada.

Com ja és costum, al finalitzar l’assaig de divendres, uns quants valents van emprendre la caminada nocturna cap a Montserrat, arribant al matí molt cansats però satisfets i contents. Un altre grupet d’atrevits van decidir anar a Montserrat però aquests en bicicleta, una experiència nova i molt cansada també!!

Durant tot el dissabte van estar arribant la resta de la colla en cotxes per instal·lar-se a les cel·les i poder gaudir de diferents activitats: els més aventurers van fer excursions i pujar amb cremallera, on tota la canalla s’ho va passar d’allò més bé!

Un cop arribada la nit, sopar, celebracions d’aniversari i activitats pels més joves però a dormir ben aviat que l’endemà tocava fer allò que més ens agrada fer: Castells!!

El matí de diumenge començava amb l’arribada de la resta de magentes i un bon esmorzar per carregar-nos d’energia per a un cop donades les 12 en punt, començar l’actuació. Aquest any en companyia dels nostres companys els Castellers d’Andorra.

Obrim la diada amb pilar de 4  i els amics d’Andorra amb un pilar aixecat per sota.

En primera ronda plantem la torre de 6, la quarta d’aquesta temporada, amb les mides perfectes, demostrant que és una estructura que tenim per la mà. Els de la camisa bordeus, per la seva part, van fer un 3d6.

En segona ronda, un 3d6 amb l’agulla sense cap complicació, acompanyat d’un 4d6 dels castellers d’Andorra.

Per acabar la ronda de castells, els magentes vam decidir fer un 4d6 amb diverses estrenes al pis de segons però que amb la pujada de dosos va perdre les mides i es va decidir desmuntar-lo. Els d’Andorra van tancar la seva ronda amb un 4d6 ben maco.

En ronda de repetició, vam decidir provar el 4d6 net per treure’ns la por i autoinjectar-nos aquesta confiança que ens faltava. El castell va pujar nerviós però ferm, amb una canalla ben ràpida i decidida que no ho va dubtar en cap moment, demostrant que tenim moltes ganes de pujar-lo sobre la pinya!!

Vam acomiadar la diada amb pilars de 4 amb els posteriors vermut i polca per a concloure un matí ben rodó.

Després de dinar tocava recollir i tornar a casa contents d’un cap de setmana de germanor a Montserrat, que ens va servir per a carregar les piles per a aquesta segona part de la temporada que ens espera plena de sorpreses!

 

Diada castellera a Montserrat:
Castellers de Sant Feliu: Pd4, 2d6, 3d6a, 4d6 (id), 4d6 net, Pd4.

Castellers d’Andorra: Pd4ps, 3d6, 4d6, 3d6a, 2 Pd4.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This