Diada a Montserrat

Publicat per castellersdesantfeliu el

Encetem el mes de setembre i amb ell, la segona part de la temporada, i com ja és un clàssic pels magentes, la comencem a Montserrat. Aprofitant per passar un cap de setmana de germanor ple d’excursions, passejades, jocs i com no, castells.

Sonen les campanes del monestir que indica que són les 12, hora de començar la diada castellera, acompanyats dels amics de Castellers de Caldes de Montbui.

Donem la benvinguda a tot el públic montserratí amb els pilars de sortida i tot seguit, iniciem l’actuació amb el 4d6, malgrat quedar en intent desmuntat, el tornem a repetir després del 2d6 dels companys escaldats, i ara si, l’enxaneta corona la construcció sense cap dificultat.

En segona ronda, fem la torre de 6, dominant aquesta estructura que no suposa cap problema pels magentes, acompanyada d’un 4d6 dels de Caldes.

I per acabar la ronda de castells, fem un 3d6 que, de ben segur el gaudirem aviat un pis més, i per part dels escaldats veiem un 3d6a.

Per donar per finalitzada la diada, i després del magnífic pilar de 5 dels companys de Caldes de Montbui, concloem la nostra actuació amb un vano de pilars.

Acabem així la primera actuació, plena d’estrenes, amb les piles ben carregades per aquest segon tram on, els magentes donaran que parlar.

Diada a Montserrat:

Castellers de Caldes de Montbui: Pd4, 2d6, 4d6, 3d6a, pd5.

Castellers de Sant Feliu: Pd4, id4d6, 4d6, 2d6, 3d6, 2pd4.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This