Qui som?

Som una colla castellera que es va crear el mes de Gener de l’any 1996, per un grup d’amics del poble de Sant Feliu de Llobregat amb l’objectiu de forma una colla castellera i divulgar aquesta activista cultural, tan arrelada a Catalunya i altres indrets, al nostre poble.
Som una colla castellera sense ànim de lucre on el que sí que es busca és l’esforç, el treball amb equip, l’afany de superació, el compromís, la il·lusió, les ganes i l’esperit de lluita per fer castells.

Com bons Santfeliuencs vàrem escollir el color magenta com color representatiu i fent honor a la nostra “Ciutat de les roses”. Recentment, hem triat “ELS MAGENTES” com el nostre sobrenom. Des de llavors persones de totes les edats, condicions, creences, amb parella o sense, amb fills o sense, joves, nens, grans, petits, alts, baixets, prims, gruixuts… tots hem trobat el nostre lloc a la colla.

És una activitat que no sol et farà conèixer gent i trobar una “gran família i una gran colla”, sinó que podràs participar en sopars, calçotades, carnestoltes, colònies, esports, bicicletades, paelles, sortides, excursions, caminades, actuacions i moltes més activitats. Et sembla poc? A més a més participaràs en una tradició amb més de 200 anys d’història.

Depenent de les nostres condicions físiques ocuparem un lloc o un altre….però del que si estem segurs és de què hi ha un lloc per a tu a la nostra colla.

T’ANIMES?

Castellers de Sant Feliu
Share This