XXIIIª Diada Magenta

Publicat per castellersdesantfeliu el

Aquest cap de setmana hem pogut gaudir al complet de la família magenta.

Vam començar el divendres amb un assaig especial “Viejas Glorias” on tots aquells que en algun moment de la seva vida han lluït la camisa magenta, havien estat convocats a participar-hi. Va ser un èxit amb un gran nombre d’assistents i un munt de retrobaments. A més, vam poder realitzar les proves que portaríem a la diada amb plenitud.

Després d’un gran assaig, dissabte matí va ser el torn del “Dia del comerç col·laborador”, en el que vam realitzar un cercavila per la ciutat fent parada a 4 dels nostres establiments col·laboradors per a agrair-los l’ajuda amb la realització d’un pilar de 4 i l’entrega d’un obsequi commemoratiu. A més, vam realitzar un pilar sorpresa al restaurant Ca la Rosa per agrair també tota la col·laboració que fa amb la colla.

Després vam gaudir tots junts d’un dinar en família.


 

I arriba diumenge, el plat fort del menú: la XXIIIª Diada Magenta. 

I és que com Els Magentes estem d’aniversari, hem volgut tirar la casa per la finestra i portar a plaça 3 dels nostres castells més límits.

Actuem amb la companyia dels Castellers de Cornellà, els Castellers de Castelldefels i els Castellers de Viladecans.

Un cop el rellotge del campanar de la Plaça de la Vila ha marcat les 12 del migdia, les 4 colles hem tancat pinya dels pilars de 4 d’inici per donar la benvinguda a tots els que s’han apropat a gaudir del matí de castells.

Hem donat per iniciada la diada del nostre aniversari amb la torre de 6, una de les més lleugeres de la temporada. Acompanyada per un 3d7 dels grocs, un 3d6 dels nostres fillols de Viladecans i un magnífic 4d7 dels de Cornellà.

A segona ronda hem descarregat un dels castells que més ens fa suar als Magentes, el 3d6 aixecat per sota, realitzat amb una execució perfecta demostrant que tot i amb canvis d’última hora, el dominem. En aquesta segona ronda també hem vist dos 4d7 de Castelldefels i Cornellà a més d’un 3d6a dels de la camisa fluorescent.

Per acabar la ronda de castells, plantem el segon 5d6 de la temporada, sense cap mena de dificultat. I per part de les altres colles, un 3d6a dels degans de la comarca, un 2d6 de Viladecans i un 3d7 dels de la camisa lila.

Per acomiadar la diada, s’han vist pilars de 4 i de 5 per part de Castelldefels i Cornellà.

I per celebrar l’aniversari de la colla, hem gaudit d’un dinar de germanor amb les altres colles al pati de l’Escola Nadal.

Acabem així un dels molts caps de setmana plenament magenta que tenim en aquesta segona part de la temporada.

XXIIIª Diada Magenta: 

  • Castellers de Castelldefels: 2pd4, 3d7, 4d7, 3d6p, pd5.
  • Castellers de Cornellà: 2pd4, 5d7, 4d7, 3d7, pd5.
  • Castellers de Sant Feliu: pd4, 2d6, 3d6ps, 5d6, 2pd4.
  • Castellers de Viladecans: pd4ps, 3d6, 3d6a, 2d6, pd4.
Categories: Actualitat

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This