Festes de tardor 2018. Diada de Sant Rarimi

Publicat per castellersdesantfeliu el

El dia es desperta ennuvolat però allà cap a les 12, Sant Rarimi ens dóna una treva per poder anar a per feina. I és que si alguna cosa teníem clar Els Magentes per aquest 12 d’octubre és que veníem a retrobar-nos amb el nostre fill pròdig, el 4d7.

Comencem la diada a dos quarts d’una donant la benvinguda, amb un pilar de 4 caminat, a tots aquells santfeliuencs que s’han apropat fins a la Plaça de la Vila per a gaudir d’un matí de castells. En aquesta ocasió ens acompanyen a plaça els veïns Matossers de Molins de Rei i els Castellers del Prat.

Sortim de la torre de 6, amb unes mides perfectes i una execució magistral, demostrem que no ens suscita cap obstacle. I en sumem una altra més al sac.

En segona ronda és el torn de plantar la nostra bèstia més indomable. Es tanca la pinya al crit d’”Amunt Magentes” i es comença a perfilar l’estructura. Amb un tronc ferm i sense nervis i una canalla molt audaç, es descarrega sense cap complicació. El nucli més intern de la pinya s’assabenta de la fita gràcies als crits de felicitat de la resta de castellers i d’un públic que esclata entre aplaudiments i clamors cap a la colla de la ciutat. I ja el tornem a tenir aquí dos anys després de l’últim descarregat amb èxit. I… ha tornat per quedar-se!

Per tancar la ronda de castells, volem concloure aquesta gloriosa actuació de Festes de Tardor amb el 5d6, el segon de la temporada. Un castell molt agraït pel gran nombre de castellers que cal per desenvolupar-lo i per la seva esplendor quan aquest resulta resolt amb total precisió, tal com ho hem demostrat els Magentes.

Posem la cirereta al pastís amb tres pilars de 4 on les més menudes de la colla s’acomiaden de la gran diada que hem fet amb unes aletes ben boniques.

 

Diada de Sant Rarimi 2018:

– Castellers de Sant Feliu: Pd4cam, 2d6, 4d7, 5d6, 3pd4.

– Castellers del Prat: Pd4, 4d6, 3d7, 3d6a, pd4.

– Matossers de Molins de Rei: Pd4cam, 2d6, 4d6, 3d6, pd4.

pilar
2d6
4d7
5d6
pilar

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This