Diada de Sant Jordi a Viladecans!

Publicat per castellersdesantfeliu el

Avui era un dia important, tots ho sabíem. Amb les Fires de Maig a tocar i després d’haver consolidat la gamma bàsica de 6, tocava fer una passa endavant.

Un bon gruix de camises magentes ens hem plantat a la Rambla Modolell de Viladecans a quarts de dotze, preparats per afrontar una diada que es presentava calorosa i que degut al retard de l’ambulància ha començat amb una mica de retard.

Actuàvem amb els nostres fillols, els Castellers de Viladecans, i amb els Castellers de Sant Adrià; i les tres colles ens plantejàvem una diada amb reptes per endavant.

Hem obert la diada amb els tradicionals pilars d’entrada (un pilar de quatre de Sant Adrià i un pilar de 4 aixecat per sota nostre i de la colla amfitriona).

Tot seguit hem afrontat la primera estrena de la diada, el 2d6. Un treball de tronc i pinya molt acurat al assaig ens donava plenes garanties per afrontar-lo amb seguretat, i així s’ha vist reflectit. El dos ha pujat amb bones mides i molta serenor, i s’ha carregat i descarregat fàcilment, deixant a la vista moltes cares d’alegria entre els magentes. La primera ronda ha seguit amb un intent de 4d6a dels Fluorescents i un 3d6 amb bones mides dels Passadors.

En segona ronda hem afrontat el plat fort de la jornada: el 3d7. Tot i els nervis evidents, teníem confiança en un tronc i una pinya ja experimentats en aquest castell. El castell ha pujat amb unes mides no del tot bones, però amb l’entrada de dosos ha agafat forma i s’ha asserenat. La canalla, però, no ho ha vist clar, i el castell s’ha desmuntat posant en evidència el domini que la colla té sobre aquesta estructura, que s’ha mantingut fins al final sense perdre solidesa.

Viladecans ha seguit amb el seu segon 2d6 de la temporada, que evidencia el seu bon estat de forma d’enguany, i els de la camisa grana han plantat un 4d6 molt ben executat.

En ronda de repetició hem decidit aparcar el castell de 7 per a properes diades, i hem aixecat un 3d6a que ha anat perdent les mides a mesura que avançava. Amb l’acotxador a dosos el castell s’ha desmuntat per indecisió de la canalla. Amb dos intents desmuntats, els Magentes hem passat ronda. Els de la camisa fluorescent han desmuntat un 4d6a també en ronda de repetició.

La diada començava a allargar-se després de tants intents desmuntats i la plaça ja era gairebé buida, però hem tret l’orgull magenta per recuperar-nos plantant un 4d6 maquíssim, amb cares noves pels pisos superiors. Els Castellers de Viladecans han acabat amb un 4d6 treballadíssim i suat fins al final, i els Passadors han tancat una diada impecable amb un 3d6a.

I per fi ha arribat la tercera sorpresa del dia: El pilar de 5, que tantes alegries ens va donar al final de la temporada passada. Ha pujat força nerviós, però el tronc ha demostrat la seva veterania i l’ha dominat de principi a fi fent esclatar l’eufòria dels magentes. Hem acabat la jornada amb dos pilars de quatre dels amfitrions i un p4 dels Passadors.

Així doncs, ha sigut una diada amb alts i baixos, que ens ha deixat a tots amb una petita sensació que hauríem pogut fer més, però que ens ha permès fer el 2d6 i el p5 més matiners dels 20 anys d’existència de la colla! Sense dubte, una senyal que la temporada del 20è aniversari magenta serà històric. Propera parada, Fires de Maig el dia 8. Toca pujar una marxa si volem unes fires de 7!

Amunt magentes!

Castellers de Sant Feliu: p4xs, 2d6, id3d7, id3d6, 4d6, p5

Castellers de Viladecans: p4xs, i4d6a, 2d6, id4d6, 4d6, 2p4

Castellers de Sant Adrià: p4, 3d6, 4d6, 3d6a, p4

 

Si vols veure les fotografíes de l’actuació, fes clic en aquest ENLLAÇ.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This