Els Castellers de Sant Feliu actuen a la Diada de Can Bandarra

Publicat per castellersdesantfeliu el

Els Magentes van descarregar la primera torre de la temporada en una actuació acompanyats dels Castellers d’Esplugues i organitzada pels Castellers del Poble Sec.

L’actuació celebrada el diumenge passat organitzada pels Bandarres va aplegar a dues colles del Baix Llobregat, els Castellers d’Esplugues i els Castellers de Sant Feliu, en una actuació que va servir als Magentes per començar-se a refer després d’una mala actuació a les Festes de Primavera de la nostra ciutat.

Pels Magentes fer una actuació com aquesta per acabar-se d’aixecar, després de no haver pogut, ni tan sols carregar, el 4d7 i el 3d7, va ser molt necessària i va tornar a omplir de somriures als castellers en aconseguir descarregar tots els castells proposats en el primer intent i amb molta solvència.

En primera ronda, després d’un pilar de 4 per obrir l’actuació, els Magentes van aconseguir descarregar el 4d6, pensat per posar-hi un pis més en un futur. En segona ronda va ser el torn de la primera torre de 6 de la temporada, descarregada amb molta seguretat pels de Sant Feliu, que a tercera ronda i seguint la línia de tota l’actuació van descarregar el 3d6a, també amb molta seguretat.

Finalment a la ronda de pilars, van tornar a descarregar un pd4 que molt segurament s’hi posarà un pis més al llarg d’aquesta temporada.

Ara toca descansar a la colla castellera després d’un mes frenètic i la pròxima actuació serà el 5 de juny a l’aplec de colles de la Salut.

Recordar que els assajos són oberts a tothom els dimarts de 18.30h a 20h i els divendres de 20 h a 23 h a l’Escola Nadal.

Amunt Magentes!


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This