Carnestoltes 2019

Publicat per castellersdesantfeliu el

Aquest dissabte passat la colla  va celebrar una de les festes més divertides de l’any: Carnestoltes.

Per un dia la gent de la colla va deixar enrere les seves autèntiques identitats per convertir-se en altres persones, animals o fins i tot objectes! I és que la imaginació per nosaltres no té límit.

Després del sopar, vam donar lloc al concurs de disfresses. Van desfilar personatges vinguts en paraigües, com la Mary Poppins o volant en la seva avioneta, com l’aviadora; altres que van venir en el seu vaixell com el Jack Sparrow i les seves pirates, o bé en un De Lorean convertit en una màquina del temps com el Marty Mcfly i el Doc. Altres van venir des del món de la fantasía com els nens de les cròniques de Narnia, els unicorns, el charmander, la Pantera Rosa i, fins i tot els trapelles Zipi i Zape!! Sense oblidar-nos de la representació del cinema en blanc i negre com dels musicals com les noies de Grease. Del regne animal no van ser pas pocs! Vam comptar amb la presència d’animals marins com els taurons, o de terrestres com els conillets, el lleopard o el llop. També va venir gent de molts països com al mexicana Frida Kahlo o la dona del dia dels morts, la veneciana amb el seu vestit típic del carnaval de Venecia, el francès amb la seva Baguette i, fins i tot de l’espai exterior, com el soldat imperial o l’extraterrestre!

El jurat ho va tenir molt complicat per deliberar, ja que aquest any hi havia molt de nivell, però finalment van donar els diplomes i els guanyadors i guanyadores van ser els següents:

Categoria d'adults:

Millor disfressa grupal

Millor difressa per parelles

Millor disfressa individual

REGRESO AL FUTURO

EL PUBILLO I LA PUBILLA

JACK SPARROW

Categoria de canalla:

Millor disfressa grupal

Millor difressa per parelles

Millor disfressa individual

LES CRÒNIQUES DE NARNIA

ELS UNICORNS

MARY POPPINS

Va ser una nit molt divertida, plena de riures i del  bon rotllo que ens caracteritza. I és que ja se sap el que es diu, que per carnaval tot s’hi val!!

Categories: Actualitat

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This