2n Aniversari del bateig dels Castellers de Tortosa

Publicat per castellersdesantfeliu el

Qui diu que els castells són de diumenge? Els Magentes segur que no i és que aquest cap de setmana la camisa ens l’hem posada el dissabte i ni més ni menys que per anar a Tortosa.

Dues hores d’autocar que ens han donat per a molt: hem cantat, hem jugat i fins i tot hem fet una mini actuació!

Però les Terres de l’Ebre ens esperen per a fer els nostres millors castells.

Arribem a la plaça i amb nosaltres, ho fa el sol que de seguida ens eixuga el terra, donant-se la pluja un descans. És la diada del 2n aniversari del bateig dels Castellers de Tortosa i on actuen també els Xiquets de l’Alcover.

I comencem l’actuació amb un pilar de 4 que demana a crits un pis més, amb la companyia dels pilars d’entrada de les altres colles.

Per iniciar la ronda de castells, alcem la torre de 6, la nostra fidel companya allà on anem. 

En segona ronda descarreguem el 3d6, amb estrena d’acotxadora inclosa!

I per acabar els nostres castells, un dels nostres 4d6 més lleugerets de la temporada que també crida de pujar-lo un pis més.

Com a cloenda, les tres colles alcem un pilar de 4 cadascuna.

Però la nostra estança a la capital del Baix Ebre no acaba aquí. Després de la diada anem les tres colles juntes a sopar i per acabar la celebració, una mica de màgia pels més petits i música i ball per a tots!

Encarem la recta final d’aquest primer tram de temporada i hem de continuar treballant dur als assajos, que ja veiem que estan donant el seus fruits a les places!

¡AMUNT MAGENTES!

 


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This