Diada de les Roses. Festes de primavera 2018

Publicat per castellersdesantfeliu el

El mes de maig a Sant Feliu és sinònim de Festes de Primavera, i com no podia faltar, la presència dels Magentes durant tot el cap de setmana ha estat essencial per emmarcar la diada de diumenge.

Començant per divendres tarda amb el ja tradicional pilar del “Toc d’inici” de les Festes, seguit de l’assaig previ a diumenge. Un assaig molt fructuós que ha marcat les pautes per a la gran actuació.

Dissabte matí hem tingut l’oportunitat de mostrar als més petits de la vil·la el que són els castells, amb la realització d’un taller on els més valents s’han atrevit a provar en la seva pròpia pell el que sent la nostra canalla allà dalt!

I arriba el dia més esperat per a la colla: tècnica i junta ho tenen tot preparat per a convertir tot el treball dels darrers mesos en una de les diades més boniques de l’any per a tothom.

Fem la nostra entrada a plaça amb un pilar de 4 caminat amb l’expectació de centenars de santfeliuencs i santfeliuenques que esclaten entre aplaudiments amb l’arribada dels Magentes a plaça.

Ens acompanyen en aquesta ocasió els fillols Castellers de Viladecans, que obren amb un pilar de 4 aixecat per sota, i els companys dels Castellers de Poble Sec amb dos pilars de 4.

És primera ronda i volem rematar la feina iniciada fa unes setmanes a Gavà, volem descarregar la nostra primera torre de 6 de la temporada 2018.

Doncs dit i fet, amb una aleta d’allò més festejada pels Magentes, tenim la primera torre descarregada. 

Acompanyada d’un 3d6 dels Fluorescents i d’un 3d7 dels de Poble Sec.

I continuem amb les estrenes i, en aquesta segona ronda, plantem el 5d6! 

Amb una pinya impecable, un tronc de titani i una canalla d’allò més audaç, descarreguem aquesta bèstia, amb la que quedem tots captivats. 

Per part dels convidats, veiem un 3d6 amb agulla dels nostres fillols i un 3d6 aixecat per sota dels Bandarres.

I tanquem les rondes de castells amb un 4d6 amb agulla, usual ja en el nostre repertori d’actuacions, per la qual cosa, el descarreguem sense cap inconvenient. Un castell, a més, ple d’estrenes, el que engrandeix la seva celebració.

En les seves rondes, Viladecans acaba amb un 4d6 i els de la camisa blau cel amb un 4d7.

I volem acabar de la millor manera i és amb 3 pilars de 4 simultanis amb els quals, les més petitones de la colla, toquen el cel primaveral del mes de maig.

Castellers de Viladecans i Castellers de Poble Sec tanquen la seva diada amb vanos de pilars de 4.

I ara si, Magentes, acabem de demostrar el que som capaços de fer quan ens ho proposem, molt de treball, esforç i suor però el resultat parla per si sol…I TOT DESCARREGAT, I TOT DESCARREGAT, I TOT DESCARREGAAAAAAAT!!!

Diada de les Roses:

  • Castellers de Sant Feliu: Pd4cam, 2d6, 5d6, 4d6a, 3pd4.
  • Castellers de Poble Sec: 2pd4, id3d7, 3d7, 3d6ps, 4d7, 2pd4.
  • Castellers de Viladecans: Pd4ps, 3d6, 3d6a, 4d6, vano de 4.

 


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This