Els Castellers de Sant Feliu actuem al parc d’atraccions del Tibidabo

Publicat per castellersdesantfeliu el

Els magentes van fer una actuació bàsica de 6 acompanyats per els matossers de molins de rei, els castellers de la il·lusió i la colla jove xiquets de Vilafranca.

L’actuació celebrada el diumenge passat organitzada per el parc del Tibidabo va aplegar a quatre colles de diferents punts del territori català a la mítica muntanya Barcelonina.

L’actuació va estar dividida en dos, primer va ser el torn dels Castellers de la Il·lusió i la Colla Jove Xiquets de Vilafranca que van dur a terme una molt bona actuació i on es van posar de manifest per part de les dues colles els principals valors dels castells, amb especial menció per els Castellers de la Il·lusió, un projecte social que busca crear integració social a partir de l’activitat castellera.

En el segon torn d’actuació va ser el torn dels Magentes i dels Matossers de Molins de Rei on les dues colles van fer una actuació clàssica de 6. En el cas dels Santfeliuencs l’actuació es va obrir, després de la ronda de pilars on les dues colles van fer pilars de 4, amb un 4d6 que es va descarregar amb solvència.

Seguint la mateixa línia, a segona ronda, els de casa van descarregar un 3d6 que va donar molt bones sensacions i que ja demana, com es va demostrar a l’actuació d’Olot del passat 23 d’Abril, un pis més.

A tercera ronda però va quedar en intent desmuntat el 3d6 amb agulla que va acabar fent llenya sense haver de patir, per sort, cap lesió important de cap casteller ni castellera. Tot i així la colla va saber refer-se de la caiguda i en la ronda de repetició va poder descarregar el 3d6 amb agulla.

Per tancar l’actuació de nou un pilar de 4 i tres pilars de 3 simultanis, amb debut de canalla a plaça en aquest tipus de construcció, per tancar una molt correcte actuació.

La següent actuació és el pròxim diumenge 6 de Maig al Prat de Llobregat.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This