Una sortida especial: Viatge a Andorra!!!

Publicat per castellersdesantfeliu el

Després del cap de setmana a Mallorca que no va deixar a ningú indiferent, Andorra era l’actuació més esperada pels Magentes durant aquest primer tram de temporada.
Amb poc més d’un centenar de castellers apuntats i uns assajos previs molt prometedors, el viatge es presentava amb les millors perspectives. Així doncs, dissabte a mig matí començava la petita aventura: autocar a la carretera i ben carregat de castellers amb un somriure d’orella a orella.

Després de dinar, una mica de descans i passeig per Ordino…els últims magentes s’anaven afegint, i els nervis pel que havia de venir es feien evidents. Intentarem castell de 7? Portarem el 5? Després d’unes setmanes amb assajos fluixets les esperances havien tornat aquest divendres, i la colla tenia ganes de donar-ho tot.
Un cercavila curt però digne d’un poble de muntanya que ens va fer suar la camisa abans d’hora va precedir la diada. Actuàvem amb els amfitrions, els Castellers d’Andorra, i els Castellers de La Sagrada Família. Una cosa la teníem tots clara: calia aprofitar el gruix de camises que portàvem i les bones sensacions que ens havien donat els últims assajos. Vam començar la diada amb un pilar per sota que ens va fer patir més del compte al pujar amb molt males mides. Tot i així, només va quedar en una anècdota, ja que un tronc veterà el va defensar sense problemes. En primera ronda, després d’un intent de 3d6xs dels d’Andorra i un 3d7 descarregat dels de la Sagrada Família, vam obrir la nostra actuació amb el 5d6, un castell que enguany ja vam provar per Fires però va quedar en intent desmuntat. Aquesta vegada va pujar molt més ferm i la canalla va ser més ràpida, cosa que ens va permetre anotar-nos el primer castell de la diada i posar ja la mirada en la segona ronda.
Els de la camisa bordeus sembla que no tenien el dia, ja que van haver de desmuntar un 3d6 que va perdre les mides a terços abans de coronar-se. Els de SAFA, en canvi, van completar el millor castell de la jornada, el 4d7a. A la segona ronda va arribar el nostre plat fort: la tècnica finalment havia decidit apostar per un 3d7 renovat per la part alta, que se’ns havia travessat a fires. El castell va pujar amb unes mides no del tot bones, però es va anar treballant durant tota la pujada. Una canalla molt decidida va ser la clau per coronar el castell, que just després de l’aleta va començar a remenar i a perdre les mides, posant en perill l’estructura. Aquesta vegada, però, l’experiència va jugar al nostre favor, i el castell es va lluitar fins al final, aconseguint descarregar el primer castell de 7 de la temporada!

La tercera ronda va repartir alegries per a tothom. Un 4d6 dels Castellers d’Andorra, un 4d7 dels de la camisa verda i un 4d6a amb estrenes a canalla dels magentes, amb un tronc més lleuger que els anteriors que ja apunta cap el futur 4d7.

Vam tancar la diada amb dos pilars de 4. Per fi ens hem tret l’espineta d’unes fires que no van anar com esperàvem, i ara sí que toca mirar endavant. Queda una diada per finalitzar el primer tram de la temporada, i qui sap si encara podem tenir alguna sorpresa més!

Ep, però aquesta crònica no acaba aquí! Després de la diada, un sopar ben merescut i una celebració que va fer ballar a TOTS els castellers els hits del moment i alguns de no tan actuals… Diumenge va ser un dia per gaudir de l’indret on ens trobàvem: una petita excursió a un salt d’aigua amb remullada inclosa i a la tarda, vam tenir l’honor de rebre als ciclistes del Tour de France que passaven per Ordino. Vam alçar tres pilars de quatre, i vam animar als participants des del primer fins l’últim! I després de la foto de colles, comiat i cap a casa, cansats però satisfets d’un cap de setmana immillorable tan a nivell casteller com de colla!

Castells realitzats a la Diada del Tour de France:

Castellers d’Andorra: p4, i3d6xs, id3d6, 4d6, p4, p4
Castellers de la Sagrada Família: p4, p4, 3d7, 4d7a, 4d7, p5
Castellers de Sant Feliu: p4xs, 5d6, 3d7, 4d6a, p4, p4

Castells realitzats al pas del Tour de France per Ordino:
Castellers d’Andorra: p4, p4
Castellers de la Sagrada Família: p4xs, p4
Castellers de Sant Feliu: p4, p4, p4


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This