No diem res de nou si diem que l’any passat amb l’arribada de la Covid-19, tot va quedar aturat. La nostra vida social, laboral, familiar, universitària, d’oci, escolar… tot. L’alegria i coloraina d’una de les festes més nostres i admirades, Sant Jordi, va quedar substituïda per la por i el color gris, pels carrers santfeliuencs deserts, sense roses, sense parades de llibres…

Aquest any, tot i les circumstàncies de la Covid-19, us proposem un Sant Jordi del tot diferent: Participatiu, sorprenent, engrescador, alegre… inoblidable.

Entre tantes coses, els Castells ens ensenyen que amb una mica de compromís de tots i totes, es poden aconseguir fites increïbles: Sant Jordi no es toca.

En enviar aquest qüestionari, s’obrirà i s’enviarà un missatge amb les indicacions a seguir: Llegeix-lo atentament. Si us plau, tingues en compte que en participar, ben aviat, hi haurà algú que en algun lloc estarà esperant el teu llibre preferit i el mocador de la teva Colla.


Tingues-ho present.

Salut i Castells!!

Sant Jordi no es toca
Voleu participar en un Sant Jordi diferent, engrescador, il·lusionant i innovador?

Voleu rebre el llibre preferit i el mocador de la Colla d’un membre desconegut de les Colles de FETS? Estem preparant el primer intercanvi santfeliuenc de llibres per Sant Jordi.

Si voleu gaudir d’un Sant Jordi inoblidable, ompliu el següent formulari tot indicant el vostre nom i cognoms, adreça d’enviament, correu electrònic i el nom de la vostra colla .

#SantJordinoestoca

Formulari d'inscripció (Especial FETS)

Gràcies per la vostra participació! Ara, ja és tancada la inscripció i ha començat el procès d’assignació de destinataris 🙂

Share This