Cap de setmana magenta: XXV Diada Esparraguera + XXII Diada Magenta

Publicat per castellersdesantfeliu el

Encara amb la ressaca de les Festes de Tardor present, els Magentes estem amb les piles més que carregades pel que ens queda de temporada. Tant és així que no ens hem tret la faixa durant tot el cap de setmana, i malgrat que el temps no ens ha acompanyat, no hem anul·lat cap de les actuacions previstes.

 

Comencem dissabte on tenim cita a Esparreguera, amb motiu de la XXV diada de la colla amfitriona. Per la pluja, la diada es trasllada al seu local, però això no és cap impediment per dur a terme els castells que portem plantejats.

Després dels pilars de benvinguda, en primera ronda descarreguem un 4d6 sense cap inconvenient.

En segona ronda volem provar el 3d6a, castell que no havíem fet encara aquesta temporada i què, tot i aixó es descarrega amb total solvència.

Per acabar ronda de castells, fem el 3d6, després de poder gaudir del 7d7 dels amfitrions.

Una diada molt serena i lleugera que, sense desmerèixer els castells, no la podem concloure si no és amb la cirereta del pastís, el pilar de 5, elaborat amb total confiança, sumant així el segon descarregat de la temporada.

Acabem la feina per avui felicitant a totes les estrenes a plaça tant a troncs com pinya i ara ens toca recarregar les piles per diumenge.

 

I es que és, ni més ni menys, que la XXII Diada Magenta, per la qual la pluja no ens dóna treva i acaba sent “indoor” al nostre local, on ens acompanyen els Castellers de Gavà. Donem la benvinguda al nostre estimat públic que, malgrat el mal temps, ens ha vingut a veure fins al CEIP Nadal, amb els pilars d’inici.

Obrim la ronda de castells amb la torre de 6, el castell clau per antonomàsia dels Magentes. 

En segona ronda arriba el plat estrella del dia, el 3d6 aixecat per sota, que després de 3 anys sense sortir a plaça, ens estava trucant a la porta des de l’inici de temporada. S’aixeca i es descarrega sense el més mínim obstacle i és que des de la primera prova que es va fer, no ha mostrat cap dificultat en la seva execució.

Per acabar els castells, descarreguem un 4d6 molt estable. Però no podem finalitzar la nostra diada sense repetir el pilar de 5 i dit i fet, encara que amb algun malentès, aquest finalment queda en intent desmuntat però als Magentes no ens treuen la sensació de si haver-lo descarregat.

Enllestim la celebració de la XXII Diada amb un dinar en família a Ca la Rosa. Dinar complementat amb cants, crits i alguna que altra broma, fomentant aquest caliu que tant ens plau a la colla.

AMUNT MAGENTES!

#juntshemcrescut

 

XXV Diada dels Castellers d’Esparreguera:

– Castellers d’Esparreguera: Pd4, 5d7, id2d7, 2d7c, 7d7, vd5ps.

– Castellers de Sant Feliu: Pd4, 4d6, 3d6a, 3d6, pd5.

XXII Diada dels Castellers de Sant Feliu:

– Castellers de Sant Feliu: Pd4, 2d6, 3d6ps, 4d6, idpd5.

– Castellers de Gavà: Pd4, i3d6, id3d6, id3d6, pd4ps.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This