Diada 11 de setembre

Publicat per castellersdesantfeliu el

El calendari marca diumenge onze de setembre, o el que és el mateix: La Diada Nacional de Catalunya. Un dia replé de cultura i tradició de la nostra terra, i com no podia faltar, els castells!

Per part dels magentes, juntament amb la resta de colles i entitats de Sant Feliu, participem, com cada any, a l’ofrena floral que fem al Passeig Onze de Setembre al monument de Rafel Casanova.

I des de l’any passat que en aquesta diada portem, a més del tradicional pilar, un castell.

A quarts de dotze ja es comencen a veure les primeres camises magentes, a l’espera de l’inici de l’acte. Mentre va arribant la resta de la colla, la tècnica rumia i proposa l’actuació que durem a terme.

Poc més de les dotze i el passeig ja es comença a omplir: diferents representants de totes les associacions santfeliuenques i un bon grapat de castellers disposats a fer gaudir al públic que assisteix a l’ofrena.

Van enumerant una per una totes les entitats participants i quan arriba el nostre torn ja podem escoltar al cap de pinyes tancant la pinya: avui fem un 3d6, ben facilet i ràpid amb una canalla que no triga gens a coronar el castell, entre aplaudiments de la gent del poble.

I per arrodonir la nostra presència a l’acte, un tradicional pilar (en aquest cas un pilar de 4 per sota) on la nostra enxaneta Isona despenja la senyera i la deixa caure al vent.

Per finalitzar, els magentes més menuts fan entrega de l’ofrena de la colla als peus del monument.

Un any més, presents aquest 11 de setembre a Sant Feliu, podent demostrar el bon estat de la colla, cada cop més amunt!!

 

Diada Nacional de Catalunya: 3d6, pd4ps.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This