Diada a Gavà per la 65ª Fira dels Espàrrecs

Publicat per castellersdesantfeliu el

Ahir ens vam desplaçar fins a Gavà per a actuar en el marc de la 65ª Fira dels Espàrrecs, juntament amb la colla amfitriona i els Encantats de Begues que per la mancança de camises van optar per no actuar i ajudar en les pinyes.

Tot i que el temps no jugava a favor nostre, a les 12 del migdia la pluja ens donava una treva i ens va deixar alçar els castells.

Vam començar la diada amb un pilar de 4 per sota, acompanyat d’un pilar de 4 dels de Gavà.

En primera ronda de castells, vam lluir un magnífic 4d6 amb l’agulla, amb estrenes tant al tronc com a la mateixa agulla. Per part dels de Gavà, vam veure un 3d6.

En segona ronda, portàvem la torre de 6, la qual ja teníem ganes de fer-la a plaça però que, tot i la bona mida que tenia, es va quedar en un intent desmuntat. Els gavanencs van fer un 3d6a.

En tercera ronda vam plantar un 3d6, que després d’un intent desmuntat per una petita complicació a la pinya, el vam descarregar amb facilitat. Els amfitrions ens van delectar amb un 4d6.

A la ronda de repetició, els Magentes vam optar per aparcar la torre de 6, però només per aquesta diada, i provar amb un 4d6 l’estructura del qual ja tenim agafada per la mà.

Era el torn dels pilars i ho teníem molt clar: veníem a aixecar el pilar de 5! Després de descarregar-lo 3 cops sencer a l’assaig i d’un gran nombre de proves netes, no vam tenir cap dubte a l’hora d’anunciar-lo. 

Malauradament, els nervis ens van jugar una mala passada i aquest va quedar en carregat.

Ara només queda tornar-nos a alçar i continuar picant pedra. Les Festes de Primavera estan al tocar i volem portar el millor dels Magentes a plaça!!

Com a cloenda de la diada, les dues colles vam alçar dos pilars de 4 mostrant dues pancartes exposant el nostre desacord amb la sentència del judici de “La Manada”.

65ª Fira Dels Espàrrecs de Gavà:

  • Castellers de Gavà: Pd4, 3d6, 3d6a, 4d6, pd4.
  • Castellers de Sant Feliu: Pd4ps, 4d6a, 2d6(id), 3d6(id), 3d6, 4d6, pd5(c), pd4.

 


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This