Actuacions a Cornellà i Esparreguera

Publicat per castellersdesantfeliu el

S’apropa el final de la temporada i no la podem acomiadar de la millor manera que amb un cap de setmana ple de castells.
Comencem dissabte participant en la vigília de la diada dels nostres veïns els Castellers de Cornellà.
Entrada la tarda ens trobem a la Plaça de l’Església de Cornellà per començar la diada.
Obren l’actuació els amfitrions amb el 5d7, seguit del 4d6a magenta sense cap complicació.
En segona ronda, els de la camisa lila intenten un 4d7a que acaba desmuntant-se sense ser coronat. Per part nostra, provem el 3d7 que com el castell de Cornellà en aquesta segona ronda, ens queda en intent desmuntat.
Per la qual cosa, fem ús de la ronda de repetició on els liles ja sí que descarreguen el seu 4d7a, en canvi, els magentes no tenim tanta sort i el castell acaba caient amb acotxador col·locat.
Concloem la ronda de castells amb el 3d7 dels de Cornellà, i de la nostra banda, tot i la caiguda anterior, ens aixequem i no afluixem el ritme per descarregar un 4d6 amb intencions de pujar-lo un pis més de nou.
Per acomiadar-nos de la diada de vigília, fem pilars de 4.

I per concloure una formidable temporada dels Castellers de Sant Feliu, ens dirigim el diumenge a Esparreguera per a formar part de l’actuació de la seva XXIII diada, juntament amb la Colla de Figueres i Gavà.
Després de l’ensopegada, els magentes volem tornar a demostrar que tenim els castells de 7, i avui estem disposats a deixar constància de quelcom.
En primera ronda d’avui, després del 5d7 dels amfitrions, és el nostre torn on provem el 4d7 però força dubtós que decidim desmuntar.
Per la part de Gavà veiem el 4d6a i els de Figueres ens deixen una torre de 6.
En ronda de repetició tornem a atacar el 4d7 que dissortadament s’ha de tornar a desmuntar donat que s’han anat perdent les mides a mesura que es col·locaven els pisos superiors.
Comença la segona ronda amb un intent desmuntat del 7d7 d’Esparreguera, els magentes plantem el 4d6a, els de Gavà ens deixen veure el seu 5d6, i Figueres tanquen la ronda amb el 3d7.
Abans d’iniciar la darrera ronda, els de la camisa bordeus fan ús de la ronda de repetició on, ara sí, descarreguen el seu primer 7d7 de l’any que enllacen amb la tercera ronda on intenten el 2d7 que decideixen baixar per indecisions del tronc.
Els magentes provem la nostra torre de 6, que desmuntem a l’alçada de dosos.
Gavà també prova la torre de 6, aquesta ja descarregada amb èxit, i Figueres enllesteix la seva actuació amb el 4d7.
Per part d’Esparreguera i Sant Feliu, utilitzem la ronda de repetició on els amfitrions tornen amb la torre de 7 que malauradament torna a quedar en intent desmuntat.
En canvi, els magentes la descarreguem amb estrena d’acotxador i sense cap complicació.
És hora de tancar la diada i acomiadar-nos amb els pilars, per part nostra en fem 2pd4 simultanis.
I finalitzem aquí la temporada castellera on hem consolidat el 3d7 i hem recuperat el 4d7, molt satisfets per les fites, tot i acabar amb un gust agredolç per no poder concloure la temporada repetint els 7, els magentes no deixem de treballar per a preparar una temporada 2017 de somni. Amunt magentes!

Vigília de la XXVI diada dels Castellers de Cornellà:
Castellers de Cornellà: Pd4ps, 5d7, id4d7a, 4d7a, 3d7, 4pd4.
Castellers de Sant Feliu: Pd4, 4d6a, id3d7, i3d7, 4d6, pd4.

XXIII Diada dels Castellers d’Esparreguera:
Castellers d’Esparreguera: 2pd4, 5d7, id7d7, 7d7, id2d7, id2d7, pd5, 2pd4.
Castellers de Gavà: Pd4, 4d6a, 5d6, 2d6, pd4.
Castellers de Sant Feliu: Pd4ps, id4d7, id4d7, 4d6a, id2d6, 2d6, 2pd4.
Colla Castellera de Figueres: 2pd4, 2d6, 3d7, 4d7, pd5.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This