Els Castellers de Sant Feliu actuem a la diada de Llevant al Prat de Llobregat

Publicat per castellersdesantfeliu el

Els magentes van fer una actuació bàsica de 6 acompanyats per els Castellers del Prat, els Castellers de Montcada i Reixac, els Manyacs de Parets

L’actuació celebrada el diumenge passat al barri de Llevant, organitzada de pels Castellers del Prat, va servir per prendre la temperatura de cara a la diada de les roses.

L’actuació va ser molt positiva per totes les colles que van poder descarregar tots els castells que es van proposar. Els de casa es van plantejar una actuació bàsica de 6 pensant en els castells de 7 que de ben segur descarregaran aquest diumenge 14.

 En primera ronda, i després de descarregar simultàniament les 4 colles un pd4 per iniciar l’actuació, els Magentes van descarregar amb solvència i tranquil·litat un 4d6 i on es va poder estrenar castellers a plaça.

Seguint la mateixa línia, a segona ronda, els de casa van descarregar un 3d6a que va donar molt bones sensacions i a tercera ronda, per tancar una actuació rodona, van descarregar el 3d6, que demana un pis més.

El moment més destacat de l’actuació pels de casa va ser probablement a la ronda de pilars, quan es va descarregar un pd4 amb Pere Vila, expresident de l’entitat, com a segon, tres anys després de l’última vegada.

La següent actuació és el pròxim diumenge 14 de Maig a casa, a partir de les 12 h a la plaça de l’estació.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This