No diem res de nou si diem que l’any passat amb l’arribada de la Covid-19, tot va quedar aturat. La nostra vida social, laboral, familiar, universitària, d’oci, escolar… tot. L’alegria i coloraina d’una de les festes més nostres i admirades, Sant Jordi, va quedar substituïda per la por i el color gris, pels carrers deserts, sense roses, sense parades de llibres…

Aquest any, tot i les circumstàncies de la Covid-19, us proposem un Sant Jordi del tot diferent: Participatiu, sorprenent, engrescador, alegre… inoblidable.

Entre tantes coses, els Castells ens ensenyen que amb una mica de compromís de tots i totes, es poden aconseguir fites increïbles: Sant Jordi no es toca.

En enviar aquest qüestionari, s’obrirà un missatge en varis idiomes amb les indicacions a seguir: Llegeix-lo atentament. Si us plau, tingues en compte que en participar, ben aviat, hi haurà algú que en algun lloc estarà esperant el teu llibre preferit i el mocador de la teva Colla.


Tingues-ho present.

Salut i Castells!!

Sant Jordi no es toca
Voleu participar en un Sant Jordi diferent, engrescador, il·lusionant i innovador? Voleu
rebre el llibre preferit i el mocador de la seva Colla d’un casteller desconegut d’arreu del món? Estem preparant el primer intercanvi mundial de llibres per Sant Jordi.

Si voleu gaudir d’un Sant Jordi inoblidable, ompliu el següent formulari tot indicant el vostre nom i cognoms, adreça d’enviament, correu electrònic i la vostra colla castellera.

#SantJordinoestoca

Formulari d'inscripció

Gràcies per la vostra participació! El dia 10 d’abril es va tancar la inscripció i es va fer el procés d’assignació de destinataris. Si us plau, comproveu els vostres mails i les vostres safates de correu brossa.

En cas de dubte, contacteu amb nosaltres a través dels correus santjordi@castellersdesantfeliu.cat, castellersdesantfeliu.magentes@gmail.com o al’Instagram de la colla @castellersdesantfeliu

Que tingueu tots un molt bon Sant Jordi.

Salut i Castells

Share This