Torneig de Futbol Casteller 2017

Publicat per castellersdesantfeliu el

Els castellers de Sant Feliu aconseguim la vuitena posició a l’InterCasteller.

En el Torneig de Futbol Casteller celebrat a Cornellà el cap de setmana passat, els Castellers de Sant Feliu vàrem fer història obtenint la segona millor posició aconseguida mai per la nostra colla. Va ser un cap de Setmana molt intens des d’un inici, amb els partits de la fase de grups on en vam guanyar dos, contra els Brivalls de Cornuella (3-1) i els Castellers del Poble Sec (2-0) i en vam perdre un contra els Castellers de Terrassa (1-5). Així doncs ens vam poder classificar com a primers de grup per als vuitens de final. Allà ens vam enfrontar als Castellers de Badalona i el partit es va resoldre als penals. Volem destacar la gran actuació del porter, en Miquel Arribas. Així arribàvem als quarts de final del Torneig, cansats, però molt orgullosos de la gran actuació.

Als quarts de final ens vam enfrontar amb la campiona del torneig la Colla Vella dels Xiquets de Valls a la qual, tot i capaços de marcar-li un gol, no vam poder guanyar. Tot i així, només vam caure per tres gols de diferència. Així tancàvem la nostra participació en la jornada de dissabte. La nota negativa van ser les diferents lesions que membres de la colla van patir, res greu, però que va condicionar molt la jornada de Diumenge.

I Diumenge vam lluitar tot el que vam poder, sempre amb bon joc i orgull però no vam poder superar cap dels rivals a batre. Tot i així aquesta vuitena posició en sap a glòria i la colla està molt satisfeta pel resultat obtingut.

Torneig de Futbol Casteller

Finalment destacar la gran importància de l’equip d’animació de la colla, amb les màscares i les hakes. Van contribuir en una grandíssima part al bon resultat de la colla i que van animar a l’equip fins al final.

Així doncs ja estem ansiosos pel pròxim InterCasteller que se celebrarà l’any que ve a Sabadell.

Amunt Magentes!

Fotografia de portada: Cristian Muñoz


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This