El Torneig Casteller de Futbol tindrà lloc l’11 i 12 de març

Publicat per castellersdesantfeliu el

Els Magentes participaran en el XIX Torneig Casteller de Futbol, que se celebrarà el cap de setmana de l’11 i 12 de març a l’Anella Mediterrània (Tarragona). Amb aquesta edició, és la 13a vegada que Castellers de Sant Feliu hi participa.

La fase de grups es disputarà el dissabte al matí. La colla santfeliuenca jugarà contra Castellers de Gràcia a les 10 h i envers els d’Esparreguera a les 13 h. Ambdós partits tindran lloc a la pista 6 d’Els Àngels.

Torna el torneig després d’aturar-se per la pandèmia

El campionat de futbol és un altre dels esdeveniments que s’han cancel·lat en diverses ocasions a causa de la pandèmia de la Covid-19. La darrera edició que es va celebrar va ser l’any 2019, en la qual la Colla Vella dels Xiquets de Valls es va proclamar guanyadora i Els Magentes van quedar en 34a posició, d’un total de 48 colles d’arreu de Catalunya. Enguany, es preveu que hi participi la mateixa cinquantena.

Castellers de Sant Feliu ha participat en 13 ocasions en el torneig. Els millors resultats els van obtenir l’any 2002 a Igualada; van quedar en 5a posició.

Sant Feliu guanya el Torneig del XX Aniversari dels Matossers de Molins de Rei

Els Magentes van guanyar el campionat de futbol organitzat per la colla castellera de Molins de Rei, els Matossers, el passat 6 de gener, a l’Escola Pont de la Cadena i Madorell. Hi van participar cinc colles més: la Colla Jove de castellers i grallers de L’Hospitalet, els Castellers del Prat, la Colla de Castellers d’Esplugues i els Carallots de Sant Vicenç dels Horts.

Categories: Actualitat

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This