El Torneig Casteller de futbol, ajornat!

Publicat per castellersdesantfeliu el

El Torneig Casteller de futbol queda ajornat per la fase d’alerta del coronavirus a Catalunya

En aquesta competició esportiva i lúdica havien de participar castellers de 48 colles provinents d’arreu del país, amb un total de 1.500 inscrits.

Els organitzadors del Torneig Casteller de futbol sala han comunicat que la XIX edició del  s’ajorna i es disputarà a finals de la temporada castellera, durant el cap de setmana del 21 i 22 de novembre, data que coincidirà, entre d’altres, amb la Diada dels Minyons de Terrassa. L’organització ha afegit que hi participaran les mateixes colles i en el mateix espai, a l’Anella Mediterrània de Tarragona.

Al contrari del que assegurava ahir al matí l’organització del torneig, que descartava suspendre la celebració del torneig, s’han acollit a les mesures anunciades aquest matí per la Generalitat, que ha elevat la fase d’alerta d’amenaça de propagació del coronavirus a Catalunya. Aquestes mesures afecten àmbits com l’esport i els esdeveniments amb una elevada participació, d’aquesta manera els esdeveniments esportius es jugaran a porta tancada i se suspenen o ajornen les activitats col·lectives que impliquin concentracions de més de mil persones. Les noves mesures entraran en vigor a partir de demà 12 de març, i es mantindran per un període de 15 dies.

Font: elmoncasteller.cat

Categories: Actualitat

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This