Comença la temporada 2017!

Publicat per castellersdesantfeliu el

Els Castellers de Sant Feliu escullen nova Junta i nova Tècnica

L’assemblea anual dels Castellers de Sant Feliu celebrada el passat dissabte 14 de Gener a l’Unió Coral va escollir a la Mercè Martorell com a presidenta, que continuarà al càrrec després d’un any en funcions, i en Jordi Medina com a nou Cap de Colla fins el 2019.
L’assemblea va començar amb la valoració per part de la Presidenta i el Cap de Colla sortint, en Txema Revuelta, del que ha estat aquest any 2016. Per part de la Junta en fan una valoració molt positiva, ja que amb la celebració dels 20 anys la colla ha pogut realitzar molts actes i activitats com l’exposició de fotografia, la celebració d’aniversari amb Ceballuts, el Documental sobre els 20 anys de la Colla, la Trobada de Colles Castelleres del Baix Llobregat, entre moltes altres.
La Tècnica coincideix també en va fer una valoració molt positiva del que ha estat aquest 2016 on s’han pogut fer castells de la gamma de 7 i on hi ha hagut un gran creixement tècnic dels Castellers i les Castelleres de la colla.

Finalment la colla va escollir una nova Junta i una nova Tècnica. La Junta estarà presidida per l’actual presidenta Mercè Martorell que estarà acompanyada per Aitor Rivera (Vicepresident), Mercè Miranda (Tresoreria), Anna Almero (Secretària), Eugeni Sancho (Relacions Internes i Externes), Xènia Garreta (Vocalía de Coordinació Interna), Alex López (Vocalía de Comunicació i Campanyes), Aitor Reina (Vocalía de Promoció Econòmica) i Marta Millón (Vocalía de Logística).

La Tècnica serà encapçalada per en Jordi Medina com a Cap de Colla i estarà acompanyat per en Pere Vila com a Sots Cap de Colla. També en formaran part en Pere Massagué i en Xavi Pons (Equip de Troncs), Aitor Rubio (Cap de Pinyes), en Tomàs Abril, Miquel Sousa, Roger Vila, Miguel Arribas, Olga Sanchez, Francesc Tortras, Maria Tortras i Pilar Murillo (Equip de Pinyes), Marina Soler (Cap de Canalla), Aïda Soler, Emma Iglesias i Miquel Arribas (Equip de Canalla).

La Colla tindrà la seva primera actuació a Andorra l’1 d’Abril, tot i així els assajos ja han començat a l’Escola Nadal els dimarts a partir de les 18.00h i els divendres a partir de les 20.00h.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This