Carta Oberta d’un/a magenta.

Publicat per castellersdesantfeliu el

Després de l’actuació de diumenge, crec que ens cal reflexionar a tots.

Em costa escriure-ho, perquè tenia moltes esperances en l’actuació de diumenge, però a la diada del nostre poble no vam fer el que havíem estat preparant durant els assajos. Cal fer un apunt i felicitar-nos pel 5d6, però aquest no era el nostre objectiu principal, almenys el meu. Jo volia fer el 4d7, el 3d7 i el 5d6 i sortir de plaça plorant de l’alegria. I no és obsessió pels castells de 7, és tenir ganes de demostrar el que sé que sap fer la colla.

Si mirem enrere, no és la primera vegada que ens passa; assajar un castell, passar-lo a assaig i arribar a plaça i que quedi en intent. De fet portem un parell d’anys que aquesta era la dinàmica. Semblava que encara no estàvem preparats, que faltava quadrar bé la pinya amb el tronc, tecnificar segons, terços i quarts, que calia millorar la canalla… i tot quedava en intent.

Però diumenge no va ser res això el que va fallar. Diumenge el que va fallar va ser la confiança en nosaltres mateixos, l’actitud. Portem anys, molts anys assajant castells de 7 colla. I tots i cadascú de nosaltres hem de creure en el 7. I si no és en el 7, en els castells que es decideixen portar a plaça.

A Olot ho vam demostrar, el castell va caure, sí, però el vam lluitar fins al límit de les nostres forces. Perquè ens el creiem, perquè sabíem que el podíem fer, que l’havíem assajat i que en teníem ganes!! I amb el 4 hem de fer el mateix. El tenim colla, el tenim!! I som tots i cadascú de nosaltres qui l’ha de descarregar. Des de l’últim cordó de la pinya fins a l’enxaneta que corona el castell.

Sentiu-vos TOTS vosaltres partícips del castell. TU pots canviar el que va passar diumenge des de la teva posició, sigui quina sigui. Anima a la gent, vine amb ganes a l’assaig, concentrat durant l’actuació i dóna-ho tot quan estiguis al castell. TU ets imprescindible.

Encara ens queden actuacions però la més propera és Poble Sec. Així que colla, us vull a TOTS a l’assaig, i no de qualsevol manera, sinó atents, ajudant a la tècnica que va de cul muntant les proves i feu el que feu, feu-ho amb ganes. I diumenge, diumenge vull que sortim tots de la plaça orgullosos de dir, SÍ sóc magenta, SÍ aquesta és la meva colla!!


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This