Així serà la Festa de Tardor amb els Castellers de Sant Feliu!

Publicat per castellersdesantfeliu el

Compte enrere per a la Festa de Tardor. 4 actuacions magentes en 5 dies de celebració. Ens hi acompanyes?

El diumenge que ve, 8 de desembre, estarem amb la resta de colles de la ciutat a l’assaig general del seguici. Serà a les 11:30 h a la plaça 8 de març. Servirà per escalfar motors pel dimecres 11 que, a partir de les 19 h, serem al Palau Falguera a la concentració d’abans del seguici. Aquest començarà a les 20:15 h -al mateix Palau Falguera- i acabarà a la plaça 8 de març, on es faran els balls d’entremesos. A les 00:15 h es donarà el tret de sortida al segon seguici -també a la plaça 8 de març-.

El següent dia, el dijous 12, començarem amb el pilar per Sant Rarimi a la Catedral de Sant Llorenç i, després, ens dirigirem a la plaça Catalunya. Des d’allà, a les 11:30 h, s’iniciarà la cercavila fins a la plaça de la Vila, que donarà lloc a la Diada Castellera a partir de les 12 h.

El carrer Joan Maragall serà el proper escenari, el divendres 13. A les 13 h, hi tindrà lloc el vermut de colles, on també farem un pilar. I, com a activitat de caràcter intern, participarem en el sopar de colles que es farà a partir de les 21 h al Col·legi Verge de la Salut.

Per últim, acomiadarem la festa participant en la cercavila de colles del diumenge 15, sortint de la Pere Dot i arribant a la plaça de la Vila.

En aquest document podeu veure les activitats de manera esquemàtica.

Categories: Actualitat

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This