27 anys magentes: l’aniversari de la colla es commemora aquest cap de setmana

Publicat per castellersdesantfeliu el

Castellers de Sant Feliu presenta un cap de setmana replet d’activitats. El dissabte -16 de setembre- se celebra la Diada del Comerç i el diumenge -17 de setembre- el 27è aniversari. Durant els dos dies, els Magentes ocuparan els carrers de la ciutat amb música, tallers i castells i pilars.

Les Matinades Magentes donaran el tret de sortida al cap de setmana; seran el dissabte a les 8 h. Sortiran de la plaça de l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat i continuaran pel carrer Clementina Arderiu, Mas Lluí, Carles Buigas, Passeig del Comte Vilardaga, Rambla Marquesa de Castellbell, carrer de Francesc Sáez, d’Agustí Domingo, de la Santa Creu, de Can Calders, Riera de la Salut, pel Centre Cívic Les Tovalloles, carrer Riera de la Salut, Passeig dels Pins, carrer General Prim, Passeig Onze de Setembre, plaça de Catalunya, carrer Verge de la Salut, carrer Pere Álvarez, carrer d’en Serra, carretera Laureà Miró, passeig Narcís de Montoriol, carrer de Falguera, Palau Falguera, carrer de Ramón i Cajal, de Sant Josep, Santa María, plaça Vuit de Març, carrer d’Anselm Clavé, Passatge de Sant Joan, carretera Laureà Miró, passatge Massanes, carrer Joan Maragall, carrer Verge de la Mercè, passeig Bertrand, carrer Pi i Margall i plaça de la Vila.

A les 11 h, començarà la Diada del Comerç, on els castellers continuaran voltant per Sant Feliu i visitaran els establiments col·laboradors. El recorregut serà el següent: plaça de la Vila, carrer Rectoria -Shoptic i Inma Carrera-, Joan Margall, carretera Laureà Miro,  carrer de les Carreretes Taulé i Martí, carretera Laureà Miró, carrer Joan Maragall, passeig del Penedès i carrer Pi i Margall.

La primera jornada del cap de setmana clourà amb una Gimcana Magenta per a la canalla, a les 18 h. Començarà a la plaça 8 de març i es dirigirà cap al Pavelló de l’Escola Nadal, continuarà a la plaça Lluís Companys i finalitzarà a la plaça de la Vila.

Diumenge, aniversari de la colla

La Diada Magenta, que commemora els 27 anys de la colla, se celebrarà el diumenge. Començarà a les 11:20 h amb una cercavila des de la plaça Catalunya i fins a la plaça de la Vila amb les colles convidades, Carallots de Sant Vicenç dels Horts i Castellers de Viladecans. A les 12 h, començaran els pilars d’inici de l’actuació.

Un cop finalitzi, tindrà lloc el dinar de germanor a la Sala Ibèria, juntament amb el lliurament dels premis del Concurs de samarretes. Tot plegat, clourà amb una festa dirigida per DJ Saubi, amb barra, refrescos, cervesa i cafè a preus populars.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This